Reconditionare tapiterie piele

_DSC4494

Revitalizare si Reconditionare Tapiterie Piele

Scaunele din piele au fost intotdeauna sablonul luxului si au adus o mandrie uriasa detinatorilor de masini. Scaunele de piele arata excelent, dau confort si sunt foarte durabile daca sunt curatate, conditionate si protejate corespunzator. Solutiile pentru piele sunt menite sa indeparteze contaminarile care astupa porii pielii facand-o sa para murdara. Solutiile pentru piele suplinesc proteinele sau alte proprietati naturale fara de care piele se decoloreaza. Protectia UV poate fi furnizata pielii sintetice sau naturale pentru a preveni decolorarea din cauza soarelui. Indiferent din ce tip de piele este formata tapiteria, este important sa aveti grija de ea in mod regulat. Cu timpul pielea isi va pierde cateva dintre proprietatile sale naturale ceea ce face ca pielea sa se intinda si sa se contracteze ori de cate ori calatorii se urca si se dau jos din masina. Scaunele uscate sunt foarte putin flexibile ceea ce le face predispuse la crapat si sa se boteasca. Prin indepartarea contaminarilor si prin suplinirea de proteine poti face ca pielea sa arate excelent timp indelungat.

Aplicarea tratamentului:

– tapiteria de piele este aspirata;
– se aplica solutia Leatherique Rejuvinator Oil pe toata suprafata din piele si este lasata sa actioneze peste noapte (masina trebuie adusa la atelier seara);
– a doua zi (dupa cel putin 12 ore de actionare in care murdaria a fost ridicata la suprafata, iar pielea a fost hidratata) se aplica Leatherique Prestine Clean pentru a inlatura murdaria si a reda aspectul cat mai apropiat de cel original (mat);

– optional (fara cost suplimentar) se poate aplica protectie pentru piele Gyeon Leather Coat;

Reconditionare Tapiterie Piele 

Acest serviciu consta in reparatia suprafetei si revopsirea acesteia folosind vopsea de calitate superioara oferind o garantie de durata. Pret incepand de la 100 lei in functie de gradul de afectare al suprafetei.

Retineti: daca pielea se afla intr-o stare deteriorata, un numar mai mare de tratamente Leatherique este necesar pentru ca pielea sa isi revina la o forma cat mai aproape de cea originala.

Tratamentul complet Leatherique este recomandat de 2 – 4 ori pe an. Leatherique Prestine Clean poate fi folosit de cate ori doriti sa curatati obiectele din piele.